Én opdatering ét sted

Integrationsløsning for musik- og kulturskoler

Sammen med leverandøren af SpeedAdmin - SpeedWare ApS, har vi udviklet en simpel integration mellem SpeedAdmin og hjemmesider bygget på den brugervenlige Dynamicweb. Integrationen lader data oprettet i SpeedAdmin flyde problemfrit til musik- eller kulturskolens hjemmeside. Det administrative personale eller lærere skal blot vedligeholde instrumenttilbud, undervisningstilbud og arrangementer og koncerter i SpeedAdmin - og uden ekstra arbejde vil de oplysninger også være at finde for den almindelige bruger af hjemmesiden.

SpeedAdmin integration

Når kulturskolen bruger SpeedAdmin har I allerede 70% af data til jeres hjemmeside. Med en Dynamicweb CMS baseret mobilvenlig hjemmeside fra Haug-IT får I automatisk adgang til SpeedAdmin data direkte på jeres hjemmeside - det klares med SpeedAdmin integrationsmodulet, specielt udviklet til musik- og kulturskoler.

Med andre ord - Undgå dobbelt arbejde og fejl - opdatér alt det væsentlige i SpeedAdmin og lad det flyde automatisk til hjemmesiden!

Med SpeedAdmin integrationsmodulet henter vi undervisningstilbud (fag) via tilmeldingstræet, aktiviteter (koncerter, forestillinger mm.), nyheder, lærer- og skoleliste. Fra undervisningstilbud kan man f.eks. tilmelde sig direkte i SpeedAdmin og på lærerlisten kan man se hvilke fag den enkelte lærer er tilknyttet.

Derudover er det naturligvis muligt at etablere info-skærme, både med almindeligt indhold og med indhold fra integrationsmodulet. F.eks. lokaleoversigter, kalender - hvad sker i huset i dag osv.

 

Referencer

Allerede nu er en del musik- og kulturskoler med på listen over referencer, se blandt andet Aalborg Kulturskole, Hjørring Musiske Skole, Kulturskolen Vesthimmerland, Jammerbugt Kulturskole, Mariagerfjord Kulturskole, Herning Musikskole, Den Kreative Skole i Silkeborg.

Se flere referencer på www.haug-it.dk/referencer.

 

Design

Til din nye mobil- og søgemaskinevenlige med Dynamicweb CMS og Haug-IT, kan du vælge at benytte en af de mange design skabeloner vi har udviklet, eller du kan få lavet dit helt eget webdesign der matcher din musik- eller kulturskole. Du kan naturligvis også komme med dit eget design, som vi så implementerer for jer.

Se de mange forskellige designs på referencesiden.

 

Integrationsdemo

For at du kan se hvordan integrationen kan virke, har vi oprettet en hjemmeside der henter data fra SpeedAdmin's demo skole (TST). Har du adgang til SpeedAdmin demo sitet, så kan du lege med undervisningstilbud, nyheder, aktiviteter og lærerlisten - og se hvad der sker imellem de to medier - helt af sig selv. Og så er det mobilvenligt ...

Se SpeedAdmin demositet på www.haug-it.dk/speedadmindemo.

 

Etablering - Hvad koster det?

Skabelon

Unikt design

Indhold

Du vælger en eksisterende skabelon som vi tilpasser med farver og fonte.

I undervises i redigering af hjemmeside 2*2 timer og overfører selv det indhold der skal være på hjemmesiden.

Vi udvikler en skabelon som er unik for jer! Kan eventuelt baseres på eksisterende designmanual mm. 

I undervises i redigering af hjemmeside 2*2 timer og overfører selv det indhold der skal være på hjemmesiden.

(Forudsætter "Skabelon").

I undervises i redigering af hjemmeside 2*2 timer og så overfører/flytter vi det indhold der er på en eksisterende side.

I kan også sende billeder og tekster i dokumenter til os, så lægger vi det ind på den nye hjemmeside.

(Forudsætter "Skabelon" eller "Skabelon + "Unikt design").

ring og få et tilbud

+ 7.500 kr.

+ 7.500 kr.

Drift af hjemmeside koster fra 499 kr./måned inkl. hosting og opdateringsaftale.

Alle priser er i DKK og ekskl. moms.

Nyt - Webshop

I kan også sælge merchandise mm fra hjemmesiden. Med tillægsmodulet Dynamicweb eCommerce kan I lave produktoversigter med læg i kurv funktion - opsamling af kundedata og bestillingsflow. Stavanger Kulturskole i Norge har oprettet deres løsning som du kan se her; www.stavangerkulturskole.no/bestilling.

 

Kontaktoplysninger

  • Haug-IT ApS
  • Ellegårdvej 36
    6400 Sønderborg

  • Telefon: +45 40 37 55 06
  • Email: info@haug-it.dk
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig hvis du vil modtage vores nyhedsbrev.

 

Sociale links