Skip to main content

Én opdatering ét sted

Integrationsløsninger for
musik- og kulturskoler

Sammen med leverandøren af SpeedAdmin - SpeedWare ApS, har vi udviklet en simpel integration mellem SpeedAdmin og hjemmesider bygget på intuitive og brugervenlige CMS. Integrationen lader data oprettet i SpeedAdmin flyde problemfrit til musik- eller kulturskolens hjemmeside. Det administrative personale eller lærere skal blot vedligeholde instrumenttilbud, undervisningstilbud og arrangementer og koncerter i SpeedAdmin - og uden ekstra arbejde vil de oplysninger også være at finde for den almindelige bruger af hjemmesiden.

 

Ny hjemmeside med integration?

Få et godt og uforpligtende tilbud

Få et godt og uforpligtende tilbud på en ny mobilvenlig og sikker hjemmeside, du selv kan opdatere.

SpeedAdmin integration

Når kulturskolen bruger SpeedAdmin har I allerede 70% af data til jeres hjemmeside. Med en tidsvarende og mobilvenlig hjemmeside fra Haug-IT får I automatisk adgang til SpeedAdmin data direkte på jeres hjemmeside - det klares med SpeedAdmin integrationsmodulet, specielt udviklet til musik- og kulturskoler.

Med andre ord - Undgå dobbelt arbejde og fejl - opdatér alt det væsentlige i SpeedAdmin og lad det flyde automatisk til hjemmesiden!

Med SpeedAdmin integrationsmodulet henter vi undervisningstilbud (fag) via tilmeldingstræet, aktiviteter (koncerter, forestillinger mm.), nyheder, lærer- og skoleliste. Fra undervisningstilbud kan man f.eks. tilmelde sig direkte i SpeedAdmin og på lærerlisten kan man se hvilke fag den enkelte lærer er tilknyttet.

Derudover er det naturligvis muligt at etablere info-skærme, både med almindeligt indhold og med indhold fra integrationsmodulet. F.eks. lokaleoversigter, kalender - hvad sker i huset i dag osv.

Referencer

 

Design

Til din nye mobil- og søgemaskinevenlige hjemmeside, kan du vælge at benytte en af de mange design skabeloner vi har udviklet, eller du kan få lavet dit helt eget webdesign der matcher din musik- eller kulturskole. Du kan naturligvis også komme med dit eget design, som vi så implementerer for jer.

 

Etablering - Hvad koster det?

Skabelon

Du vælger en eksisterende skabelon som vi tilpasser med farver og fonte.

I undervises i redigering af hjemmeside 2*2 timer og overfører selv det indhold der skal være på hjemmesiden.

Ring og få et tilbud

Unikt design

Vi udvikler en skabelon som er unik for jer! Kan eventuelt baseres på eksisterende designmanual mm. 

I undervises i redigering af hjemmeside 2*2 timer og overfører selv det indhold der skal være på hjemmesiden.

(Forudsætter "Skabelon").

+ 7.500 kr.

Indhold

I undervises i redigering af hjemmeside 2*2 timer og så overfører/flytter vi det indhold der er på en eksisterende side.

I kan også sende billeder og tekster i dokumenter til os, så lægger vi det ind på den nye hjemmeside.

(Forudsætter "Skabelon" eller "Skabelon + "Unikt design").

+ 7.500 kr.

Drift af hjemmeside koster fra 499 kr./måned inkl. hosting og first-line support.

Alle priser er i DKK og ekskl. moms.