Skip to main content

Hjemmesider du selv kan opdatere

Når vi bygger hjemmesider skal de være nemme at vedligeholde. Vi har markedets bedste og mest intuitive administrative interface - kan du tekstbehandling i Word eller lignende, så er opdatering af hjemmesiden ikke noget problem.

Arbejdet med hjemmesider starter altid med et indledende møde. Her afdækker vi i fællesskab hvilke opgaver der skal løses i forbindelse med jeres hjemmeside. Hvordan kan den komme til at se ud, hvis den skal imødekomme jeres øjeblikkelige behov og kunne udvikles i takt med jeres ønsker. Samtidig samler vi indtryk der gør, at vi kan designe en løsning der matcher virksomhedens identitet. På baggrund af mødet udarbejder vi et oplæg som udgør beslutningsgrundlaget for det videre forløb.

Klar til ny hjemmeside?

Få et godt og uforpligtende tilbud

Få et godt og uforpligtende tilbud på en ny mobilvenlig og sikker hjemmeside, du selv kan opdatere.

"Ikke på Google - så eksisterer du ikke"

Hvis dine potentielle kunder ikke kan finde dig på nettet, så eksisterer du ikke! Så kort kan det siges! Og når de så finder frem til lige netop din side blandt en del milioner andre, så har du ganske få sekunder til at fange dem.

Søgemaskineoptimering starter allerede ved udviklingen af din hjemmeside. Alt hvad vi laver er forberedt og klargjort til optimal søgemaskineoptimering. Eksempler på en dårlig søgemaskineoptimeret side kan være, at den er bygget 100% op i flash, i rammer (frames) eller menupunkterne er lavet i billeder og at der ikke er styr på overskrifterne.

Du får vores bud på hvilke søgeord der skal sættes fokus på og hvordan du lægger dem ind på siderne. Ligeledes giver vi dig overblik og hjælp til opbygning af interne og eksterne links samt billeder, tilmelding til relevante søgekataloger samt opbygning af metabeskrivelser på siderne.

Vi har gode erfaringer med søgemaskineoptimering. Søgemaskineoptimering kan dog ikke stå helt alene. Det er en del af en større helhed - kombineres f.eks. med kampagner, Google AdWords, bannerreklamer og meget mere. Landing-pages defineres og udbygges. Vi kan godt få mere trafik til siden, men hvis indholdet ikke er relevant og siden ikke er indbydende, så kan det desværre give bagslag. Det er ligeledes vigtigt at forstå, at søgemaskineoptimering er en vedvarende proces der skal holdes ved lige - og det tager tid.

Hjemmeside WebTjek

WebTjek er et effektivt serviceeftersyn af dit website. Sammen med Haug-IT får du helt styr på om du får nok ud af din webløsning. WebTjek er et gratis og uforpligtende måde at få set dit website efter i sømmene. Vi gennemgår sammen med dig løsningen i detaljer, og du får:

  • Et ærligt overblik over dit websites performance
  • Ideer til at forbedre dine online konverteringer
  • Indblik i hvordan I bliver bedre til søgemaskineoptimering
  • Rådgivning om bedre udnyttelse af dine eksisterende løsninger
  • Forslag til design- og usabilityforbedringer