Skip to main content

Det marketing venlige CMS

For marketing og redakører

Ikke i marketing? Det behøver du heller ikke - denne korte vejledning kan hjælpe alle med at forbedre din hjemmesides søgemaskine optimering SEO.

Selvom det virker banalt, er elementer som meta beskrivelse og overskrifter noget der gør dit site nemmere at læse, mere søgemaskine-venligt, og mere tilgængeligt!

Og det er ikke noget der koster ekstra i din Umbraco løsning. Med disse tips varer det ikke længe før du ser forbedret søgbarhed og læsbarhed for indholdet, som du jo allerede har brugt tid på at kreere.

4 side SEO features til forbedring

Glem ikke title tags og meta beskrivelser

Styrk din succes ved at tilføje nøgleords-rige title tags og meta beskrivelser. Det er to af de første ting besøgende ser om dine sider når de opdager dig i en søgning - hvis du gør det attraktivt, så får du nogle til at klikke på dit link! 

Gør overskrifter tydelige

I dag er mange web-brugere "scannere," hvilket betyder at de kun skimmer din side for at se om den er interessant. Ikke alene giver overskrifter som H1 og H2 dig en super mulighed for at tilføre værdifulde nøgleord til indholdet, det vil også hjælpe dine besøgende med at blive og læse mere, hvis du har gjort det rigtigt.

Tilføj ALT tekster til alle billeder

I Mediearkivet kan du tilføje alt tekst, en simpel beskrivelse af billed indhold du uploader til dit site. Alt tekster gør det nemmere for søgemaskiner at "læse" og vurdere dine billeder og hjælper brugere med skærm-oplæsere  til at få en bedre oplevelse. Det er en vigtig 2-i-1 feature for at forbedre SEO og tilgængelighed for alle moderne hjemmesider. 

Ret din sides URL adresse

Giver det ikke meget mere mening af se f.eks."blog/on-page-seo-features/" end "/blog/28404536"? Vælg en beskrivelse der er ligetil og direkte, der gør det synligt hvad sidens indhold omhandler - opbygger tillid til dit indhold og motiverer brugere til at klikke og dele.

Få steps der giver meget igen

Vi har sørget for at den tekniske del til SEO er på plads i dit CMS system, og vi har gjort det let for dig at videreføre SEO i dit daglige arbejde med indhold - optimerede overskrifter, alt tekster og meta beskrivelser.

Så hvor vil du ligge på SEO ratingen? Og hvad er de første lavthængende frugter du vil adressere i den side-baserede SEO proces?

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Klar til ny hjemmeside?

Få et godt og uforpligtende tilbud

Få et godt og uforpligtende tilbud på en ny mobilvenlig og sikker hjemmeside, du selv kan opdatere.